Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

ENRIQUE IGLESIAS


Papp László Budapest Sportaréna

2018. március 11. 20:00

Korlátozott látású jegyek kaphatóak 01.23.-tól.

Tizennnyolc év után újra Magyarországon koncertezik Enrique Iglesias


Tizennyolc év szünet után Enrique Iglesias magyarországi koncertje 2018. március 11-én lesz a Papp László Budapest Sportaréna színpadán. Több éves tárgyalássorozat eredménye, hogy a latin zene hercegeként is emlegetett énekes 2018-as világkörüli turnéjának hét európai állomása között Budapest is szerepel. Enrique Iglesias hatalmas stábbal, zenekara és tánckara kíséretében érkezik Magyarországra. A koncertre 2017. október 18., szerda 10:00 órától lehet jegyet vásárolni. Enrique Iglesias nagyon hosszú szünet, tizennyolc év után lép fel újra Magyarországon. Az énekes egy felejthetetlen, óriási koncertet ígér a magyar közönségnek jövő márciusban, ahol elénekli az összes régi és új slágerét. Olyan dalokat hallhatunk majd, mint a Bailamos, a Hero, a Duele El Corazón, a Loco, a Heart Attack, a Bailando, vagy a Subeme La Radio. Enriqe Iglesias valódi világsztár, albumait, dalait a világ minden kontinensén ismerik és szeretik. A Bailando klipje az egész világon a második legnézettebb a YouTube-on, eddig közel két és fél milliárd ember nézte meg.

Enrique Iglesias Grammy-díjas spanyol énekes, húsz éves karrierje során közel száz millió lemezt adott el világszerte. Korunk egyik legfontosabb popénekese, akit csak úgy emlegetnek, mint a Latin zene hercegét. Eddigi pályafutása során több, mint ötszáz díjat nyert, 2016-ban az American Music Awards-on a közönség kedvenc művészének szavazták meg, 2017-ben, az előző évhez hasonlóan, a Latin American Music Awards-on öt kitüntetést kapott, köztük az Év Művésze díjat. "Óriási, több éves munkánk volt, míg elértük, hogy Enrique Iglesias 2018-as világkörüli turnéjának egyik helyszíne Budapest legyen. Több világsztár menedzsereivel, promotereivel vagyunk folyamatos kapcsolatban, sok-sok előadás van a hátunk mögött, de ezt az Iglesias konceretet keményebb volt megszervezni, mint gondoltuk, évek óta az egész világ utána kapkod. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy végül sikerült, és biztosak vagyunk benne, hogy a márciusi, budapesti fellépés felejthetetlen élmény lesz a magyar közönségnek." - nyilatkozták a szervezők.

Szervező: BROADWAY EVENT & CONCERT EUROPE & ART BG

Jegyek vásárolhatók: 2017. október 18., szerda, broadway.hu

Az itthoni Enrique-fanok pár éve egy videóüzenetben hívták meg Magyarországra a latin szívtiprót, hogy a 2000. szeptemberi show után újra levegye a lábáról a közönséget, ám a kívánságuk most válik valóra. A Grammy-díjas sztár 60 millió eladott albummal a tarsolyában nemsokára egy feledhetetlen, látványos show-elemekkel tarkított koncerten énekli majd el a legkedveltebb dalait – minden bizonnyal a Hero, a Bailando, a Can You Hear Me, a Subeme La Radio, az El Perdedor vagy a Duele El Corazon is elhangzik majd a bulin a hallgatóság legnagyobb örömére.


Enrique már fiatalon kialakíthatta magának a dögös latin szívtipró imidzsét, és ez is hozzájárult fergeteges sikereihez: nem csoda hát, hogy az énekes rajongói bázisa nagyrészt hölgyekből áll, akik odavannak kellemes énekhangjáért, látványos színpadi fellépéséért, illetve a letisztult, férfias stílusáért. Motiváló, fülbemászó és őszinte dalai is nagyrészt a szerelemről, szeretetről, adrenalinról szólnak, amelyeket minden korosztály be tud fogadni a szívébe.
Második és harmadik spanyol nyelvű albuma, a Vivir (1997) és a Cosas del amor (1998) is hatalmas népszerűségnek örvendett világszerte, főleg a latin ajkú közösség körében, ám az igazi népszerűséget első angol lemeze (sorban a negyedik nagylemeze), az Enrique (1999) hozta el. Ezen a korongon hallható a kislemezen is megjelent, Whitney Houstonnal közösen énekelt, Could I Have This Kiss Forever című duettje. E kiadványának megjelenése után, 2000. szeptember 4-én lépett fel Magyarországon, a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán, ahol elhangzottak olyan slágerek, mint a Bailamos vagy az előbb említett Could I Have This Kiss Forever. Interjúkat akkor nem adott, azonban néhány szerencsés rajongó autogramot kaphatott, illetve közös fotót is készíthetett a sztárral. A másfél órás show után egy közönségtalálkozó keretén belül átvehette az Enrique című albuma magyarországi eladásai után járó aranylemezt is a Universal ügyvezető igazgatójától, Hegedűs Lászlótól, valamint Kallós András marketing főnöktől.

Azóta 2001-ben megjelent ötödik stúdiólemeze, az Escape, amely A Billboard 200-on 2. helyezést, a Brit albumlistán 1. helyezést ért el, a bemutatkozó kislemez, a Hero pedig hatalmas diadalt aratott. 2002-ben a Quizás – amely a leggyorsabban eladott spanyol album, és a legmagasabb pozíciót kiküzdő spanyol korong címeket szerezte meg –, 2003-ban a Seven következett, melyet egy kis szünet után a nyolcadik nagylemez, az Insomniac követett 2007-ben. Ezen és a 2010-es Euphorián olyan neves vendégelőadók és együttesek nevei szerepelnek, mint Akon, Usher, Juan Luis Guerra, Pitbull, Nicole Scherzinger, Wisin & Yandel, Ludacris és Lil Wayne. A 2014-es Sex and Love volt a szívtipró énekes tizenegyedik nagy munkája, amelyről olyan slágerek származnak, mint a Heart Attack, az El Perdedor, a Bailando vagy a Jennifer Lopezzel közös Physical. Ez idő alatt pedig hiába várt a magyar közönség egy Enrique Iglesias koncertre, sajnos ez nem valósult meg a 2014-es invitáló videó és az e-mail gyűjtés ellenére sem.

A jóképű előadóművész az eltelt bő évtized alatt a színészet terén sem tétlenkedett: a Volt egyszer egy Mexikó című filmben nem kisebb tehetségekkel, mint Johnny Deppel és Antonio Banderas-szal szerepelt együtt; 2007-ben szerepet kapott egy amerikai sorozatban, a Két pasi – meg egy kicsi című produkcióban Charlie Sheen oldalán, illetve az Így jártam anyátokkal harmadik évadjának első két epizódjában is láthattuk őt. Egy híres Pepsi reklámban is feltűnt római császárként Pink, Britney Spears és Beyoncé mellett. Enrique a 2015-ös „One” című duplalemezes album óta nem adott ki új korongot, ám azóta is születtek slágerek. Az utóbbi években a művész ráérzett a forró nyári hangulatra, és olyan perzselő ritmusokkal dobta fel a kánikulai napjainkat, mint a Bailando vagy a Duele El Corazon, amely 16 ország digitális zenei piacán nyitott rögtön a legmagasabb pozícióban, és eszméletlen gyorsan felkerült a Spotify Nemzetközi TOP 50 listájára is.

A legutóbbi száma, a Subeme La Radio akkora siker lett, hogy YouTube-on már majdnem 800 milliós megtekintésnél jár. A klipet teljes egészében Kubában vették fel, és a forgatás három napjára gyakorlatilag megállt az élet a karibi ország fővárosában, mivel a lelkes rajongók ellepték Havanna utcáit, hogy akár csak egy pillantást vethessenek kedvenc sármos énekesükre. Ezekből a felvételekből végül egy igazán dinamikus videó kerekedett ki, amely tele van színekkel, élettel, mosolyokkal (és amelyben Enrique nem használt dublőrt, hanem még a legmagasabb épületekre is maga mászott fel). „Miamiban nőttem fel, ahol rengeteg kubai barátom volt, és mindig is vonzott, hogy készítsünk egy klipet a szigeten. Úgy éreztem, ehhez most jött el a megfelelő pillanat, amiben csak megerősített a rendező, Alejandro Pérez is. Nem volt más célunk ezzel a videóval, mint hogy örömet közvetítsünk, és Alejandro nagyszerűen megragadta azt a varázslatot, amiben ez alatt a pár nap alatt részünk volt.” – mesélte Enrique a forgatásról és az azzal kapcsolatos élményeiről.

A 42 éves előadóművész tehát kirobbanó formában van, és izgatott már a magyar koncerttel kapcsolatban. „Ha van egy jó dal, amely megérinti az emberek szívét, akkor az emberek eljönnek a koncertedre 10 év múlva is, csak azért, hogy hallják, amint énekled azt a dalt.” Kedves rajongók és latin zenét kedvelők, sok szeretettel és forró slágerekkel vár benneteket Enrique Iglesias 2018-ban!